Nyomtat
PDF

Hasznos tanácsok parókák ápolásához

A paróka nem egy olcsó árfekvésű termék , nem egy –két napra szól ,ezért igyekezzünk színben, fazonban olyat választani ami illeszkedik egyéniségünkhöz és megfelelő komfort érzetet és magabiztonságot kölcsönöz.
Műszálas parókáknál nem szabad megfeledkezi arról, hogy ápolása, gondozása más módot igényel mint az igazi hajból készült parókák.

Tisztítás:

Csak megfelelő ápolási szerekkel/ lehetőleg a gyártó által forgalmazott/ a használati útmutatóban meghatározottak szerint szabad ápolni. Csavarni nem szabad, formára igazítva hagyjuk megszáradni.

Tárolás:

Tárolhatjuk babafejen, paróka tartó állványon de befőttes üvegen is. Könnyű anyaggal letakarva védjük a portól. Sugárzó hőtől, kályhától, légkondicionálótól tartsuk távol. Óvjuk a párától, gőztől.
Ha dobozban tároljuk érdemes kifordítani és úgy dobozba tenni.

Fésülés:

Ritka fogú fésűvel fésüljük, egy- egy kis tincset külön -külön. Ne cibáljuk óvatosan fésüljük, az esetlegesen kialakult kócot vagy gubancot ujjainkkal is fésülhetjük.

Ápolás:

A hosszú élettartam biztosítása , megőrzése érdekében különösen fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk parókánk ápolására. Fejbőrünk zsírosodik, korpásodik, izzad és ezt az illatot nedvességet a paróka is átveszi. Fejbőrünk megfelelő ápolásával már részben biztosítjuk parókánk ápolását is. A fejbőrt semleges samponnal kell megmosni, hogy vissza álljon ph értéke. A speciális anyagból készült parókák mindegyike más-más ápolást igényel. A gyártók kifejlesztették a parókák ápolásához szükséges tisztító, ápoló és kondicionáló szereket. Ezek rendszeres használata ajánlott . Vásárláskor az ápolásról is részletes tájékoztatást adunk.

Képek az üzletről

Elérhetőségek

Üzlet: Debrecen, Sumen u 10.
Telefonszám:
+36 52 750-941
Mobilszám: +36 30 270 55 30
E-mail: info@parokadebrecen.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10-16
Szombat: 09-12

Nyitvatartási  időn kívül, külön egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére.

Márkák

  • Henry Margu
  • Ellen Wille
  • Gisella Mayer