Nyomtat
PDF

Póthaj fajtái

Csatos póthaj:

Éjszakára levehető így élettartalma meghosszabbítható, jobban kezelhető, formázható. Hordható kibontva, gumizva, csatolva feltűzve. Ha a csatos póthaj igazi hajból készül akkor az festhető, göndöríthető, vasalható. Használható hajdúsításra, hosszabbításra, hajpótlásra is. A mai rohanó világban nem előnye, hogy minden nap fel kell rakni.

Hagyományos csatos pót coff:

Szintetikus hajból készül. Nagyon sok módon rögzíthető a saját hajhoz, mindig coffba kötött. Rövid hajhoz is kiváló. Hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz ajánljuk. Bármikor, bárhol alkalmazható, egyszerű az alkalmazása.

Félparókák, tupék, hajpótlás fejtetőre:

Hajhullás, műtét után, hajveszteség, fejtetőn végleges kopaszság esetén hajpótlásra, haj dúsításra használjuk. Minden méretben, színben, formában megtalálható. Kisméretű csattal vagy paróka ragasztóval rögzíthető. Nem állítható a méret de a letakarandó felületet elég
megmérni és a méret alapján kiválasztható. Színmeghatározás végtelen.

Keratinos póthajak, hő illesztés hajhosszabbításhoz.:

100 %-os emberi hajból készülnek, szálirányosan. Hő illesztő géppel egyszerű felhelyezni szakember számára. Általában 100-200 tincs szükséges egy teljes fejre. 3-12 hónapig hordható. Előnye, hogy leszedhetőek és ujra felhelyezhetőek amennyiben újra keratinozzák.
Az eredeti hosszúságából emiatt veszít egy kicsit.
U és i alakú keratin lappal vannak ellátva a tincsek a biztonságos hajhosszabbításhoz, haj dúsításhoz. Különleges ápolást igényelnek mivel a hajhagyma itt nem táplálja a hajszálat.

Tresszelt póthajak hajfelvarráshoz, hajhosszabbításhoz.

Emberi hajból készülnek, géppel felfűzött sorban/ tresszelve/, szálirányosan. 1-3 hónapig hordható. Felrakásához, felvarrásához szakember szükséges. A felvarrást havonta kell elvégezni a haj növekedésétől függően mert a lenövés meglátszódhat és a fonás is meglazulhat. A tresszelt póthaj is ápolást igényel, mivel a hajhagyma itt sem táplálja a hajszálakat.

Képek az üzletről

Elérhetőségek

Üzlet: Debrecen, Sumen u 10.
Telefonszám:
+36 52 750-941
Mobilszám: +36 30 270 55 30
E-mail: info@parokadebrecen.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10-16
Szombat: 09-12

Nyitvatartási  időn kívül, külön egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére.

Márkák

  • Henry Margu
  • Ellen Wille
  • Gisella Mayer