Nyomtat
PDF

Póthaj ápolása

A póthajnak élettelen hajszerkezete van. Aki hajhosszabbítást illetve hajdúsítást szeretne annak alaposan végig kell gondolnia mit és miért szeretne mivel a póthaj ápolása sokkal több törődést igényel mint a saját hajunk.

Fontos tudni, hogy a strandok, uszodák , tengerek vizei klórosak, vegyszeresek, sósak és emiatt károsan hatnak a póthaj szerkezetére. Kócosodhatnak, rasztásodhatnak, és kiszáradhatnak. Szoláriumozásnál és szaunázásnál takarjuk be az egész hajat. Napozásnál is kiemelt figyelmet kell fordítani hajunkra.

Lefekvés előtt ki kell fésülni hajunkat, nem szabad erős gumival csak rugalmas szövetgumival összefogni.

Reggel szintén alaposan át kell fésülni, speciális kefével / rövid és hosszú szálú kefével /. Ha nem végezzük el be fog kócosodni, rasztásodni.

Hajszárítás és a haj vasalás nagy odafigyelést igényel. Hajszárítást közepes vagy gyenge hőfokon végezzük. Vasalásnál vigyázzunk az illesztési pontokra. Ne érje a vasaló, ezt a műveletet is közepes hőfokon végezzük.

A haj mosásánál a fejünket hátra/ semmikép nem előre/ hajtva ujjunkkal kifésülő mozdulatokat végezzünk, dörzsölést mellőzzük. A samponoknál az alkohol és a gyümölcssav tartalmú nem megfelelő mivel oldják a keratint. Öblítés után enyhén nyomkodva felitatjuk a hajról a felesleges vizet. Vizes állapotban nem szabad fésülni mivel könnyen sérül a haj szerkezete. A hajat balzsamozzuk proteint tartalmazó termékkel, hatóideje kb. 15. perc.

A póthajnak élettelen a szerkezete ezért nem tud táplálkozni a hajhagymákon keresztül. A tudatos hajápolás ezért különösen fontos.

Sampon , balzsam , finish termékek kiválasztása.

Képek az üzletről

Elérhetőségek

Üzlet: Debrecen, Sumen u 10.
Telefonszám:
+36 52 750-941
Mobilszám: +36 30 270 55 30
E-mail: info@parokadebrecen.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10-16
Szombat: 09-12

Nyitvatartási  időn kívül, külön egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére.

Márkák

  • Henry Margu
  • Ellen Wille
  • Gisella Mayer