Nyomtat
PDF

Hajhosszabbítási műveletek

Hajfelvarrás:

Saját hajból készített kis fonatokhoz van varva természetes alapú cérnával. Vízszintes sorokban készül. A kész frizura 2-3 hónapig viselhető a haj lenövése és a varrás esetleges meglazulása miatt. Gyorsan le és feltehető és mindig megőrzi a hosszúságát. Festhető. Ha a frissen fel vart haj túl szoros akkor kellemetlen a frizura viselése. Alacsony munkadíj. Könnyen lehet pici csattal felrakni akár milyen alkalomra.

Hőillesztéses hajhosszabbítás:

Keratin alapanyagú illesztő anyaggal kerül rögzítésre a saját hajból leválasztott kis tincsekhez a póthaj. Sok kis apró tincsek készülnek melyeknek a viselete könnyű és mutatós. Időigényes a felrakása de sokféle frizura készíthető belőle. Minden leszedésnél illetve újra felrakásnál 2-3 cm-t veszíthet a hosszából. Felrakása költségesebb. Két felrakási formát alkalmaznak a tincsest és a paneles, / 5 panel 9 cm. széles/.

Mikrogyűrűs varrott hajhosszabbítás:

5-6. cm-s saját hajhosszúságtól alkalmazható. Jobban a fejre simul mint a hagyományos felvarrás. Hideg eljárással készül.. A hajtetőre sorban felhúzott szilikonos gyűrűre varják az előre felgyűrűzött póthajat.

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás:

A gyűrűt a saját hajon áthúzzák és a tőnél a gyűrűt speciális fogóval összenyomják, ezen a gyűrűn szilikon réteg van amit a fém érzékenyek is hordhatnak. Hideg eljárással készül, 5-6 cm sajat haj hosszúságnál elvégezhető.

Mikrocsomózás:

kép. www.hajbevarrás.hu

Gumis cérnával, rögzítik a hajhoz. 5-10. cm saját hajhosszúságtól alkalmazható akár az egész fejen is, vagy csak a tarkón.

Mikrolines rendszer hajdúsításhoz:

Hajdúsításhoz használják, a póthajat a fejtetőhöz rögzítik egy finom háló segítségével. Hajhosszabbításra is alkalmas. Általában azoknál a vendégeknél ajánlott akiknek a fejtetőn U alakban ritkult meg a hajuk. Formára hosszra megegyeznek a vendég saját hajával.


 

Hajhosszabbítási műveletek:

Lézeres hajhosszabbítás:

A hajhosszabbításos műveletek közül ez a lézeres megoldással sütik a vendég hajához.

Ultrahangos hajhosszabbítás:

A póthajat keratin lapokhoz rögzítik majd ultrahang segítségével ragasztják az eredeti hajhoz. Meleg eljárásban. az ultrahangos gép 120-180 C fokon süti a hajat. Hideg eljárásban a hangrezgések rögzítik a hajat max 60 C fokon.
Forrasztópálcás eljárás: csak melír tincseknél alkalmazható.

Gyantás hő illesztéses hajhosszabbítás:

Megegyezik a keratinlapos hőillesztéses eljárással csak itt keratin gyantát alkalmaznak 180C fokon.


 

TOVÁBBI CIKK
Hajegyenesítés, Felvart haj leszedése.

leggyorsabbnak mondott eljárás. A póthajat

Képek az üzletről

Elérhetőségek

Üzlet: Debrecen, Sumen u 10.
Telefonszám:
+36 52 750-941
Mobilszám: +36 30 270 55 30
E-mail: info@parokadebrecen.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10-16
Szombat: 09-12

Nyitvatartási  időn kívül, külön egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére.

Márkák

  • Henry Margu
  • Ellen Wille
  • Gisella Mayer