Nyomtat
PDF

Póthaj

Európai haj:

Puha,selymes,festhető, formázható. A haj szerkezete, struktúrája megegyezik saját hajunk szerkezetével. Általában közép-sötétbarna ritkán vörös árnyalatú. Tökéletesen alkalmas hajfelvarráshoz, mikrogyűrűzéshez. Az európai haj lehet göndör, kicsit hullámos,vagy
egyenes. Vigyázni kell, hogy milyen minőségű európai hajat vásárolunk mert napjainkban már festetik, daueroltatják és vasalóval kiszárítják a hajat. A minőség a legfontosabb. Az európai hajat natúr színben , coffban lehet megvásárolni.
Az európai póthaj lehet még, orosz, román szláv, magyar, londoni.

Indiai póthaj:

Általában fekete, ritkábban sötétbarna színű, összekeverhető az európai hajjal, vagy a kínaival, ez is hullámos vagy göndör, egyenes nincs. Az erős vegyszeres kezelés miatt a haj szerkezetében lévő cutikula megsérül a pigment anyagot eltávolítják így a haj élettartalma sokkal rövidebb lesz. A haj így fénytelen, sprőd, durva tapintású, ezért ezt be szokták vonni szilikonnal azonban ez rövid időn belül lekopik.

A haj rasztásodhat, kócolódhat a cutikula / a haj külső kérges állománya / sérülése miatt. Az európai hajjal szemben olcsóbb de gyengébb minőségű.

Ázsiai póthaj:

Kevert szálirányban szerezhető be ami azt jelenti, hogy osztályozatlan. A haj vastag és sprőd. Hajhosszabbításra legkevésbé alkalmas.

Képek az üzletről

Elérhetőségek

Üzlet: Debrecen, Sumen u 10.
Telefonszám:
+36 52 750-941
Mobilszám: +36 30 270 55 30
E-mail: info@parokadebrecen.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10-16
Szombat: 09-12

Nyitvatartási  időn kívül, külön egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére.

Márkák

  • Henry Margu
  • Ellen Wille
  • Gisella Mayer