Nyomtat
PDF

Gy.I.K.

Mi a műhaj – valódi haj közötti különbség?

A műhaj mosás után könnyen visszakapja eredeti formáját, nagy a szín és forma választék, alacsonyabb árfekvésű. Hátránya, hogy hőre érzékeny, meghatározott szín és forma, speciális sampon és balzsam használat. Használati időtartalma kB. 1 év. Valódi haj, festhető színezhető, formázható vasalható, göndöríthető, speciális sampont nem igényel. Hátránya frizura készítés igényel, ár igen magas.

Mit jelent a futura technológia?

Speciális rostanyagból készítik, hajszárítóval szárítható formázható, göndöríthető / bizonyos hőfokon / ősz árnyalattól melírozott árnyalatig kapható. A forma a következő mosásig megmarad és utána más forma kialakítható /göndörből egyenes/. De mivel nem igazi haj nem festhető nem dauerolható.

Mikor érdemes csatos póthajat használni?

Minden napra, alkalomszerűen, akár konty betétnek /színesen/ alkalmazható. Használható dúsításra, hosszabbításra, hajpótlásra.

Mivel tudom ápolni a felrakott póthajat?

Megfelelő sampon balzsam használata, arra gondolok festett vagy nem festett. Formázáshoz habbal ami a legfontosabb a hajvég ápoló olaj vagy szérum hiszen a hajhagyma nem tudja táplálni a hajszálat.

Mi a különbség az európai és az ázsiai tresszelt haj között?

Az európai haj puha selymes, festhető formázható a struktúrája megegyezik a saját hajunkéval, kézzel készül, nem darabolható. Az ázsiai haj külső keratin réteget savas fürdőben eltávolítják, hogy világosítható festhető legyen géppel készítik a tresszelést egy hosszú sorba fel van varva és darabolható.

Menyi hajat vásároljak?

Ha kevés vékony szálú a saját hajad akkor 10-13 dkg /kb: 100.tincs/
Dús vastag szállú a saját hajad akkor 18-20 dkg / kb:170 tincs./
Hajdúsítás esetén mindkét esetben ennek a fele.

Melírozás póthajjal ajánlott –e?

Igen, ajánlott lehet vásárolni világosabb sötétebb tincseket így saját hajunkat nem roncsoljuk mert a kész tincseket csak felrakják. Extrém színű tincseket is lehet alkalmazni.

Képek az üzletről

Elérhetőségek

Üzlet: Debrecen, Sumen u 10.
Telefonszám:
+36 52 750-941
Mobilszám: +36 30 270 55 30
E-mail: info@parokadebrecen.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 10-16
Szombat: 09-12

Nyitvatartási  időn kívül, külön egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére.

Márkák

  • Henry Margu
  • Ellen Wille
  • Gisella Mayer